Naloži si brezplačen e-vodnik, kjer te skozi 4 praktične korake vodim in naučim, kako se lahko TAKOJ začneš povezovati s svojo mamo na bolj srčen, lahkoten način, kar bo v tvoje življenje prineslo več notranjega miru in hvaležnosti.

Imaš z mamo lep odnos, pa vendarle se v tebi občasno poraja nemir?

  • Večkrat občutiš krivdo, da mamo premalokrat obiščeš, pokličeš?
  • Se včasih počutiš nemočno in žalostno, ker želiš vajin lep odnos še dodatno obogatiti, pa ne veš kako?
  • Si želiš v vajine pogovore in komuniciranje vnesti več lahkotnosti?

Mogoče pa globoko v sebi čutiš nemir in krivdo, ker z mamo nimata najlepšega odnosa?

  • Pogosto občutiš nemoč, krivdo, žalost, ker z mamo nimata najlepšega odnosa in se nikakor ne moreta premakniti iz mrtve točke?
  • Si pripravljena, da narediš prvi korak za izboljšanje odnosov z mamo?
  • Zaupaš in verjameš, da je srčna komunikacija preizkušena in najhitrejša pot, ki te pripelje do ponovne povezanosti z mamo?

Potem si na pravem mestu.

Verjemi, s tabo ni nič narobe. 

Če občutiš v sebi nemir in krivdo, ker nisi povezana z mamo na način, kot si ga želiš, ni nič narobe s tabo. Mogoče samo ne poznaš korakov, s katerimi lahko zgradiš srčne in povezovalne odnose  z njo.

Tukaj sem, da ti pokažem enostavnost korakov, ki te vodijo do bolj lahkotnega in srčnega komuniciranja med vama.

Zate sem pripravila brezplačen e-vodnik, kjer te skozi 4 praktične korake vodim in naučim, kako se lahko TAKOJ začneš povezovati s svojo mamo na bolj srčen, lahkoten način, kar bo v tvoje življenje prineslo več notranjega miru in hvaležnosti.

 Si pripravljena?

Klikni spodaj in prejela boš brezplačen e-vodnik.

Nekaj besed o meni

Sem Bojana, mama, žena, hči, zaljubljena v življenje.

Verjamem v moč srčne in lahkotne komunikacije, ki je v čarobnosti povezovanja in edinstvenosti izražanja vsakega posameznika.

Danes podpiram hčere v zrelih letih, ki se zavedajo dragocenosti srčnega povezovanja z mamo  in si želijo vzeti čas za negovanje njunega srčnega odnosa, vnesti vanj več lahkotnosti, povezanosti, kar prinaša v njihovo življenje več miru in ljubezni.

Navdih za  oblikovanje programa in podpore hčeram v zrelih letih  je moja osebna izkušnja z mamo, ki jo želim deliti s tabo. Iz izkušnje vem, kakšen  neusahljiv vir energije, moči in notranjega miru so bili vsi najini   klepeti, poslušanje in pripovedovanje zgodb,  nasmeh, objem in čas, ki sva ga  namenili druga drugi v zadnjih letih.

Moj pristop podpore je preplet osebne izkušnje, izkušenj pridobljenih na mojih delavnicah na temo srčnosti in ustvarjalnosti ter znanja z različnih področij, predvsem s področja osebne rasti in odnosov, ki ga nenehno izpopolnjujem. Sem NLP praktik.

Z največjim veseljem in navdihom te podpiram na poti bogatenja tvojega srčnega in ljubečega povezovanja z mamo, kar tvoje življenje zagotovo napolni in obogati z občutkom miru in hvaležnosti.