O meni

Sem Bojana Jug . Delati z ljudmi in za ljudi nekaj dobrega me osrečuje, bogati in izpolnjuje. Po izobrazbi sem univerzitetna diplomirana ekonomistka, ki sem pisarno v velikem sistemu zamenjala za samostojno kreativni  ambient svojega doma in ga poimenovala IZOTIM.

Vse kar imam rada, cenim, spoštujem in obožujem, sedaj udejanjam v mojem ustvarjanju, kjer kombiniram les in lepe, izbrane besede. To so lesene tablice v različnih, edinstvenih, unikatnih oblikah in vsebinah. Istočasno pa so tudi osnova za delavnice in krožke, kjer bomo svojo kreativnost  izražali iskreno, izbrano in z občutkom. V Blog bom zapisovala zgodbe, ki me navdihujejo. Ni jih malo.

Verjamem v moč lepe besede, iskrenega nasmeha in verjamem v brezmejno moč energije, kreativnosti in navdiha.

Z menoj in ob meni so vseskozi moji trije fantje, ki so tako zelo iskreni,  tehnično vsevedni, me znova in znova nasmejijo in mi dajejo občutek varnosti, ko preprosto vem, da je vse OK.

V Izotimu pa seveda ne gre brez Iskrice, to je zelo čaroben in še bolj iskriv laserski stroj, ki čara in pričara različne oblike, reže tablice, črke, tudi gravirati zna….