Želite, da vaša zgodba zaživI na lesu?

Kaj ustvarjamo?

  • Lesene tablice v najrazličnejših oblikah in vsebinah.
  • Kreacije, ki so darilo in dekor.
  • Lesene kreacije, ki v nas vzbudijo lepe občutke, pobožajo našo dušo.
  • Vedno unikatne in edinstvene.
  • Trajnostne.
  • Lesene kreacije nastajajo skupaj z vami, skozi intuitivno ustvarjanje.
  • Vaša zgodba z lepimi občutki zaživi na lesu.

Kaj je intuitivno ustvarjanje?

Čudovita plesna predstava…Plesišče je polno, plešejo lesene črke, besede, različni liki iz lesa. Sliši se glasba, enkrat ritmi za ples sambe, pa ritmi za rock & roll…  Vsi plešejo z občutkom in navdihom. Ples, energija, ritem, vsak gib posameznega plesalca, plesalke je edinstven, enkraten in neponovljiv.

Vsak ples, kot tudi lesena tablica ima svojo zgodbo, pa naj bo solo, v paru ali v skupini. Je občutek lahkotnosti, sreče, radosti, hvaležnosti. Tako zelo preprosto, iskreno in igrivo. Je nasmeh, je čarovnija in je trenutek. Je občutek, ki si ga zapomniš za vedno. Je vir tvoje moči.

Je mogoče ustvarjati vedno nekaj novega in drugačnega?

Ko združiš znanje in izkušnje iz različnih področij, s področja človeških virov, nevro- lingvističnega programiranja, pa poznavanje sodobnih tehnologij in oblikovanja, temu dodaš veliko poguma in še več vztrajnosti, pa navdih in energijo, potem je to mogoče.

Prvi poskus, drugi poskus, korekcija, učenje, izboljšava, nova ideja. In vedno je drugače, vsakič nov izziv, nova priložnost, nova vsebina, drugačen in širši pogled, nova znanja, drugačna energija….in še en izziv in še ena priložnost. In VAUUUU efekt in navdušenje.

KAKO LAHKO SKUPAJ USTVARJAMO?

Projekti

Lepo je ustvarjati skupaj z vami in za vas. Od minimalističnih lesenih kreacij, ki vam pogrejejo dušo in srce, pa do unikatnega lesenega stenskega dekorja, ki vnese v prostor lepo in toplo energijo.

S tolikšnim pričakovanjem in navdušenjem kombiniramo, povezujemo vsebino z obliko ali obliko z vsebino. Imamo intonacijo in potem uglašujemo, usklajujemo in ko začutimo, občutimo harmonijo, ki se odraža skozi obliko, vsebino in željeno sporočilno noto, potem preprosto vemo, da je to to.

Privilegij je povezovati in oglaševati vse te čudovite komponente.

Drobna pozornost, ki mi vedno pogreje dušo in srce …

JE MINIMALISTIČNO

Minimalistične lesene kreacije ponujajo veliko in še več. Enostavno jih vzljubimo, ker so tako posebne in prefinjene, s toliko dodane vrednosti.

So majhna darilca z veliko dodane vrednosti. Vedno nam nekaj sporočajo ali nas samo nežno opominjajo. Idealne za društva, zavode, centre , izobraževalne ustanove, manjša podjetja, saj so oblikovana posebej za njih. Z vašo zgodbo in vrednotami, sloganom, trajnostna v vseh ozirih. Gre za prepletenost vsebine in oblike. To so lahko unikatni leseni podstavki, leseni medaljončki, lesene bralke….

JE PIKICA NA ” i ”

Samo še pikica na “i” in potem je to to … Zagotovo poznate občutek olajšanja in zadovoljstva, ko je tudi to obkljukano. Ob organizaciji različnih dogodkov, projektov se običajno vsem gostom in povabljenim želimo zahvaliti z drobno pozornostjo. In prav posebnim ljudem želimo pokloniti nekaj drugačnega, unikatnega.

Lesena kreacija z zgodbo, z izbrano vsebino in obliko vedno navduši. In kaj je najdragocenejše? Vsakič, ko ta “minimalističen cukerček” vidimo, otipamo, nam ogreje srce, na obraz sem nam prikrade nasmeh.

Vstopila sem v sobo in se naenkrat počutila tako lepo …

ENERGIJSKO v prostoru

Ste stopili kdaj prvič v nek prostor ali hišo in se nenadoma počutili drugače, lahkotno in radostno? Ja, začutili ste good vibe prostora. In najraje bi kar sedeli in kramljali, se smejali… Dobra energija v prostoru je zagotovo nalezljiva.

Ko se poigramo s kombinacijo lesa, besed, barv in oblik nastajajo čudoviti kosi stenskega dekorja. Vedno drugačni, barviti in energijski. In tako les spreminjamo v čaroben dekor, preko katerega delimo nasmeh in iskrice v očeh. Radi imamo les, daje nam občutek topline, domačnosti, sproščenosti.

Z unikatnim stenskim dekorjem Ujemi nasmeh krasimo Domove za starejše v Sloveniji. Želimo okrasiti vse Domove, Centre, Zavode, Materinske domove… in skupaj z njimi deliti nasmeh in dobre občutke.

ENERGIJA BARV ali moč besed

Ne moreš ostati ravnodušen, če je na leseni tabli besedilo pesmi “Mi se imamo radi, radi, radi radi…”. V nas se zgane nekaj lepega, lep spomin na otroštvo, prikažejo se nam slike naših najdražjih, tako živo se lahko spomnimo teh večerov in slišimo smeh in prepevanje…

Besede imajo čarobno moč, zato naj zablestijo na lesu v vsej svoji veličini, naj preusmerijo fokus naših misli na nekaj lepega, čarobnega.

Ko stopijo na prizorišče barve je čas za čarovnijo.

Delavnice

Se spomnite občutka, veselja, ko ste kot otrok ustvarili čestitko za mamo, babico? Ali pa občutek sreče, ko so izpod vaših rok nastajali prvi božični piškotki. Lahko celo vidimo takratno dogajanje v kuhinji, slišimo svoj, mamin in očetov smeh, slišimo pesem, ki se je vrtela na radiu in kako zelo diši, vonj po sveže pečenih piškotkih…

Radi imamo ta čudovit občutek, ko naredimo nekaj novega, drugačnega. Zase ali za druge. In kako neprecenljiv je občutek zavedanja, da lahko še tako preprosto idejo vedno spremenimo v dejanje, s katerim delimo srečo in nasmeh.

Ste pripravljeni na nepozaben in motivacijsko-kreativen skok skupaj z nami?

“Prepustim se domišljiji, občutkom, vzamem les, barve, čopič in začnem …”

Ustvarjanje z lesom je edinstvena avantura

Ustvarjanje je vedno avanturistično popotovanje, polno navdiha in pričakovanj. Enostavno se prepustimo in samo uživamo. To smo tako odlično obvladali, ko smo bili otroci, potem pa smo nekje na poti pozabili, kako se prepustiti in samo uživati. Vedno je vse ravno tako, kot mora biti.

Lepi občutki s potovanja ali občutki ob ustvarjanju preproste lesene kreacije, ostanejo v nas za vedno. Imamo jih na zalogi, vedno in povsod. In če nam koristijo, če nam v trenutku izboljšajo razpoloženje, zakaj si jih ne bi večkrat priklicali.

USTVARJANJE LESENE KREACIJE ZASE ALI ZA DRUGE JE ČAROVNIJA

Ko ustvarjaš za sebe ali tebi drago osebo dobi ustvarjanje povsem novo dimenzijo. Vse se spremeni v čarobno igro občutkov. Izbiraš barve, sestavljaš besede, se poigravaš z različnimi kombinacijami in se prepuščaš občutkom, ki te pri kreiranju vodijo. Preprosto si vzameš čas zase, daš domišljiji prosto pot, v sebi zopet prebudiš tvoj ustvarjalni potencial, ki je potrpežljivo čakal, da ga prebudiš.

To je občutek, ki vas poboža in vam je preprosto lepo. Ker to je zgodba. Tvoja, vajina, vaša. Za vedno.

ČAROBNOST INTUITIVNEGA USTVARJANJA

Je delitev energije, iskric v očeh in nasmeha. Lesena kreacija, ki smo jo sami izdelali ni več samo darilo ali dekor, ampak je veliko več, saj je v njej vtisnjena naša zgodba, ki v nas prebuja lepe in prijetne občutke.

Na delavnicah Ujemi nasmeh ustvarjate vedno s čudovitimi in estetsko oblikovanimi kosi iz lesa, ki so vezani na izbrano tematiko. Vstopite vi, unikatni in edinstveni. Vse je pripravljeno, samo še motivacija, navdih, sproščenost, kreativnost in štart. Se vam zdi, da ne boste zmogli, pravite, da niste mojster besed?

Vedno, ampak res vedno nastajajo kreacije, nad katerimi ste navdušeni in se vam naježi koža. Polni čudovitih občutkov, presenečeni in navdušeni nad seboj. Sledi samo še aplavz radosti.